Skip to main content

"Wie heeft mijn leven geleefd"?

Dit boekje draag ik op aan alle mensen die van hun leven willen genieten en sterker uit moeilijke momenten in hun leven willen komen.

Veel mensen zijn en leven lang bezig zichzelf te vinden, maar niemand heft zichzelf gemaakt.

Je zult jezelf nooit vinden, je creëert jezelf!

 • Bewust stil te staan bij je eigen leven.
 • Stress te verminderen, door irritatie en
  frustratie te verminderen.
 • Van je energievreters energiegevers te maken.
 • Meer energie te hebben.
 • Te zorgen dat je zowel lichamelijk als geestelijk
  in balans bent.
 • Het nut in te zien om hersengym te doen en jezelf
  te blijven ontwikkelen.
 • Immuniteitssysteem te verbeteren.
 • Een gezond gewicht te hebben.
 • Relaxter je kinderen op te voeden.
 • Je eigen leven te leven.

Kortom als je later oud bent en in huisje "Weltevreden" woont, je kunt zeggen: "Ik heb het leven geleefd dat mij lief is!"

Kortom als je later oud bent en in huisje "Weltevreden" woont, je kunt zeggen:

"Ik heb het leven geleefd dat mij lief is!'

Dit boekje is niet als belerend bedoeld, het is bedoeld om er je voordeel uit te halen, kijk wat je ermee kunt. Het is bedoeld om een bewust leuker en relaxter leven te hebben! Het is geen wetenschappelijk boekje, maar op praktijk- en levenservaringen gebaseerd met hier en daar wetenschappelijke onderbouwingen.

Over de auteur

Miranda Kerkvliet (1970) is geboren als vijfde kind in een gezin van zes kinderen. Heeft na de verzorgende opleiding in Suriname gewerkt in kindertehuizen, lepraziekenhuis en algemeen ziekenhuis.

Is vervolgens de hbo-verpleegkundige opleiding gaan volgen en afgestudeerd op gezondheid en ziekte van de Indonesische patiënt in Indonesië op het eiland Kalimantan.

Na de opleiding verpleegkundige heeft ze een jaar op verschillende plekken in de zorg gewerkt, zoals ziekenhuis, avond- weekend- en nachthoofd in Nieuw Unicum en woonvorm voor lichamelijk gehandicapten, verpleeghuizen, thuiszorg, terminale zorg, psychiatrie en verstandelijk gehandicapten zorg.

In 1995 is ze leidinggevende in een verpleeghuis op afdeling voor mensen met dementie geworden. Heeft de Managementopleiding en tweedegraads lerarenopleiding gevolgd. Sinds 1997 is ze naast leidinggevende ok werkzaam als docent verpleegkunde.
De volgende opleidingen vervolgens gedaan: Voetreflexologie, Stressconsultant, Master in Management & Innovation, RET-therapeut,
Vitaliteitsadviseur voor organisaties, cursus improvisatie theater, instructeur Pilates en lachcoach gedaan.

Werkt nu als trainer, coach, geeft vitaliteitstraining en teambuilding. Daarnaast schrijft en verzorgt zij zorgopleidingen. Is voorzitter van RVC van en thuiszorgorganisatie.

Heeft als levensmotto: "Anderen en zichzelf in hun kracht helpen!"

Houdt van sporten, zoals (race)fietsen, hardlopen, schaatsen, skeeleren, lekker buiten zijn en leren. Verdiept zich graag in ontwikkelingen in zorg, welzijn, cultuur, groepsprocessen, de mens, gezondheid en vital leven.
Bovenal partner, levensgenieter, moeder van drie leuke kinderen.

Het boek kost € 15.95 en 10% van de opbrengst gaat naar de Antoni van Leeuwenhoek Foundation