Miranda Kerkvliet oprichter van Go Spirit is in 1970 geboren als vijfde kind in een gezin van zes kinderen. Heeft na de verzorgende opleiding in Suriname gewerkt in kindertehuizen, lepraziekenhuis en een algemeen ziekenhuis.
Is vervolgens de HBO verpleegkundige opleiding gaan volgen en afgestudeerd op gezondheid en ziekte van de Indonesische patiënt in Indonesië op het eiland Kalimantan.
Na de opleiding verpleegkundige heeft ze een jaar op verschillende plekken in de zorg gewerkt, zoals ziekenhuis, avond- weekend- en nachthoofd in Nieuw Unicum een woonvorm voor lichamelijk gehandicapten, verpleeghuizen, thuiszorg, terminale zorg, psychiatrie en verstandelijk gehandicapten zorg.
In 1995 is ze leidinggevende in een verpleeghuis op afdeling voor mensen met dementie geworden. Heeft toen de Managementopleiding en tweede graad lerarenopleiding gevolgd. Sinds 1997 is ze naast leidinggevende ook werkzaam als docent verpleegkunde. De volgende opleidingen vervolgens gedaan: Voetreflexologie, Stressconsultant, Master in Management & Innovation, RET-therapeut, Vitaliteitsadviseur voor organisaties, cursus improvisatie theater en instructeur Pilates gedaan.
In het jaar 2000 een eigen bedrijf genaamd “Go Spirit” begonnen, waarin scholingen voor de zorg centraal stonden. Is zich verder gaan verdiepen in werk en door privé in palliatieve zorg en heeft hier opleiding voor geschreven en geeft de opleiding.
Mantelzorg en vrijwilligers begeleiden en training geven over hoe naasten te begeleiden en verzorgen bij welzijn en zorg.
Teambuilding met vitaliteit, zodat teams zichzelf en elkaar in hun kracht kunnen helpen en er een goed werk- en leerklimaat in teams is.
Werkt als trainer, coach en schrijft opleidingen zoals Docentenopleiding, Wijkspecialist Kind & Jeugd, Wijkspecialist Geriatrie, Palliatieve zorg, Medewerker OK (Operatie Kamer), Presentator opleiding.
Is voorzitter van RvC van een thuiszorgorganisatie.
Heeft als levensmotto: "Anderen en zichzelf in hun kracht helpen!"
Heeft in 2021 een boek geschreven: “Wie heeft mijn leven geleefd? Leven voor de dood”. In dit boek gaan 15 hoofdstukken over hoe je leven op alle fronten leuker kan maken en het laatste hoofdstuk gaat over hoe je laatste fase van je leven ook goed kan afronden en wat je hoe kan regelen.
Is van mening dat je elke dag lichamelijk en geestelijk moe hoort te zijn om in balans te zijn. Vindt sporten daarom belangrijk en houdt van (race)fietsen, hardlopen, schaatsen, skeeleren, lekker buiten zijn en leren. Verdiept zich graag in ontwikkelingen in zorg, welzijn, cultuur, groepsprocessen, de mens, gezondheid, vitaal leven en de laatste levensfase, palliatieve zorg.